Postavite komentar

O meni

Od malih nogu nas uče da treba da razvijamo radne navike, stalno radimo na sebi i trudimo se da postignemo sto bolje rezultate u svemu čime se bavimo.

Kad se završi period školovanja i počnemo da radimo posao koji smo odabrali, tek tada nastaje prava trka. Želja da budemo dobri i uspešni, jednostavno nam nameće dalje učenje i usavršavanje, jer svet se brzo menja, a treba držati korak sa tim promenama.

Dok radimo, pokušavamo da uskladimo sve naše poslovne i privatne obaveze. Nastojimo da ni jedna strane ne bude zapostavljena.

Godine prolaze, borimo se sa svakodnevnim problemima, savlađujemo prepreke, prihvatamo izazove, ulažemo napor da ih rešimo i izađemo kao pobednici. A u tom svakodnevnom životnom vrtlogu zaposlenosti, neke želje, da radite nešto za svoju dušu, ostaju samo želje.

Odlaskom u penziju, u prvo vreme jako ste srećni, jer možete da završite jutarnju kafu “na tanane”, da pogledate neku emisiju koja vas interesuje, da idete u šetnju ili da upražnjavate neki drugi vid rekreacije. Spremate zimnicu, družite se sa prijateljima više nego ranije, čitate knjige…

Posle izvesnog vremene sve to vam postane nedovoljno i osetite da vam treba neki novi izazov nešto što će vas zaokupiti, ispuniti, naterati da ponovo  učite.

I baš ta želja za nečim novim, čime se nisam ranije bavila, inspirisala je  mene-penzionerku da se upustim u avanturu pravljenja domaćih, ručno rađenih, sapuna od biranih prirodnih sirovina.

U  kućnoj radinosti, rade se sapuni koje koriste moji najbliži-porodica i prijatelji.

Za sada su Alisa sapuni više  hobi, ali ko zna..

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: